Pizza s tomatovou omáčkou

PIZZA S TOMATOVOU OMÁČKOU v prášku

Instantní směs pro přípravu pizzy s tomatovou omáčkou.

Potravina s vysokým obsahem bílkovin, s nízkým obsahem tuků, s vysokým obsahem vlákniny, která může být součástí diety k regulaci tělesné hmotnosti.

Hmotnost 1 sáčku/porce: 31,2 g (21,6 g těsto + 9,6 g omáčka)

Celková hmotnost: 156 g (5 + 5 sáčků) 

PRŮMĚRNÁ VÝŽIVOVÁ HODNOTA VÝROBKU

Energetická hodnota                      

 100 g

1 porce 31,2 g v prášku

kJ

1399

436

kcal     

331

103

Výživové hodnoty

 

 

Tuky (g)

2,2

0,7

z toho nasycené mastné kyseliny (g)

1,1

0,3

Sacharidy (g)  

15,8

4,9

z toho cukry (g)

6,4

2,0

z toho škrob (g)

9,4

2,9

Vláknina (g)    

8,5

2,65

Bílkoviny (g)   

57,7

18,0

Sůl (g)

4,25 (1,50*)

1,33

* = maximální obsah na 100 g výrobku připraveného k použití

Složení: Směs bílkovin (mléčné bílkoviny, rostlinné bílkoviny - obsahují sóju a lepek, vaječný bílek v prášku); rajčata v prášku 11,5%; aroma; zahušťovadla: xantanová guma, guarová guma, alginát sodný; maltodextrin; polydextróza; oligofruktóza (extrakt z kořene čekanky); bylinky; jedlá sůl; cibule v prášku; texturovaná sójová mouka; extrakt z droždí; česnek v prášku; regulátor kyselosti: fosforečnan sodný; kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný; protispékavá látka: uhličitan hořečnatý.

Alergeny: Sója, vejce, lepek a mléko. Může obsahovat stopy celeru a siřičitanů.

Návod k přípravě:
Těsto na pizzu: Obsah sáčku vysypte do vhodné nádoby, přilijte 40 ml studené vody a vypracujte těsto. Rozprostřete těsto dokulata na plech pokrytý pečícím papírem. Pečte 10 – 15 minut v troubě předehřáté na 205 °C. Vyjměte z trouby a nechte stát 2 – 3 minuty.
Omáčka: Obsah sáčku vysypte do vhodné nádoby, přilijte 30 ml teplé vody a dobře rozmíchejte. Rozetřete omáčku na pizzu a v krátké době zkonzumujte.

Upozornění: Výrobek obsahuje lepek a není vhodný pro osoby na bezlepkové dietě. Nepoužívat jako jediný zdroj potravy. Nevyhnutelnou součástí výživy spotřebitele mají být i běžné pokrmy a potraviny a zdravý životní styl. Výrobek je určený pro osoby starší 18 let. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy. Pokud je výrobek konzumován jako součást nízkoenergetické diety, řiďte se doporučeními odborníka se zkušenostmi v oblasti výživy lidí. Během užívání výrobku dodržujte dostatečný příjem tekutin (min. 1,5 l / den). Nepřekračujte doporučené dávkování!

Šarže a minimální trvanlivost do konce: Údaj uveden na sáčku.

Skladování: Skladujte v temnu a suchu při teplotě 15 – 22 °C, chraňte před přímým slunečním zářením.

Země původu: Francie                      

 

 

 

 

 

 

 

Zpět