Tyčinka s čokoládovou příchutí

 Bílkovinná křupavá tyčinka s čokoládovou příchutí, s vysokým obsahem vlákniny, s cukrem a sladidlem, která může být součástí diety k regulaci tělesné hmotnosti.

Hmotnost 1 tyčinky/porce: 40 g

Celková hmotnost: 280 g (7 tyčinek) 

PRŮMĚRNÁ VÝŽIVOVÁ HODNOTA VÝROBKU

 Složení:  Sójové křupinky (bílkoviny ze sóji, škrob tapioka, sůl); čokoládová poleva se sladidlem 20 % (kakaová hmota, sladidlo: maltitol, kakaové máslo, mléčný tuk, emulgátor: sójový lecitin, vanilka); plnidlo: polydextróza;  zvlhčovadlo: glycerol; hydrolyzovaná želatina; kakaová hmota 5,1 %; nízkotučné kakao 3,7 %; palmový olej; pšeničná mouka; mléčné bílkoviny; aromata; rostlinný tuk; sacharóza; emulgátor: sójový lecitin; sladidlo: sukralóza; sůl; regulátory kyselosti: hydrogenuhličitan sodný a amonný.

Alergeny: Sója, mléko, lepek (pšenice).

Použití: Určeno k přímé konzumaci.

Upozornění: Výrobek obsahuje lepek a není tak vhodný pro osoby na bezlepkové dietě. Výrobek obsahuje polyoly: nedodržení doporučeného dávkování může mít za následek projímavý účinek.  Nepoužívat jako jediný zdroj potravy. Nevyhnutelnou součástí výživy spotřebitele mají být i běžné pokrmy a potraviny, stejně jako zdravý životní styl. Výrobek je určený pro osoby starší 18 let. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy. Pokud je výrobek konzumován jako součást nízkoenergetické diety, řiďte se doporučeními odborníka se zkušenostmi v oblasti výživy lidí. Během užívání výrobku dodržujte dostatečný příjem tekutin (min. 1,5 l / den). Nepřekračujte doporučené dávkování!

Šarže a minimální trvanlivost do konce: Viz údaj na sáčku.

Skladování: Skladujte v temnu a suchu při teplotě 15 – 22 °C, chraňte před přímým slunečním zářením.

Země původu: Francie  

Zpět