PROTEINOVÁ DIETA
25 LET NA TRHU
bez odborného dohledu
a s on-line poradnou MUDr. Miloše Rýce

Nesnášíte cvičení ale potřebujete zhubnout?

Zvyšte pohyb během vašich všedních denních aktivit - zrychlete!

Ano i mytí nádobí, luxování, chození s odpadky, se psem… Všude můžete přidat na pohybu! Nejen, že tyto činnosti budete mít rychle hotové a tím pádem toho stihnete za den víc, ale také se tělo více rozproudí odplaví se špatná nálada alenost. Nezdá se to, ale když se tento zvýšený pohyb nesčítá za celý den, tak tím vydáte mnohem více energie a hubnutí vám bude lépe. Jen lehce zvýšené fyzická aktivita a lehký dietní režim přinesou výsledky… Zkuste to! 

 

Připravte pro sebe alespoň krátké pohybové aktivity a to přímo doma.

 

Tip č.1: Pořiďte si starý dobrý rotační disk. Umístěte ho nastálo do koupelny. Pomůže vám trochu rozhýbat tuky v oblasti pasu a pokud máte v koupelně zrcadlo, můžete sledovat, jak na tom vaše břišní partie jsou. Pohled do zrcadla vás uvědomí o tom, zda je stále potřeba a v jaké míře něco se svojí postavou dělat a přidávám to na motivaci. 

 

Tip č.2: 100 dřepů každý den! To dáte! Od desetidře pech během dne využijte mikro chvilek například dvě tečky když vaříte dvě tečky 10 dřepů když ráno vstanete z postele dvě tečky 10 dřepů v koupelně dvě tečky 10 dřepů tak to nasbíráte 100 dřepů za den. Této náma jsi ani nevšimnete a za týden to bude 700 dřepu… No je to lepší než nic. Co říkáte? Zkuste!

 

Zatím nebyl vložen žádný komentář.